Veselé Vánoce!!!!

Veselé Vánoce vám všem...
Dnes je Štědrý den, tedy nejkrásnější den v roce, hlavně pro naše děti...a pro nás ostatní by měl být dnem, kdy se alespoň trochu zklidníme, setkáme se s rodinou, přáteli a budeme k sobě milejší!!! Jo, jo...občas se k sobě chováme trochu "hnusně" většinou jsou to malichernosti, kvůli kterým si nadávají a pošťuchují se cizí lidé na ulici, nebo třeba kapitola.."řidiči"...Zkrátka alespoň dnes a během svátků nespěchejme a buďme víc v pohodě!!!
I proto já píši jen pár řádů, za chvíli odcházíme s rodinou na náměstí, kde od 14-ti hodin bude hrát kapela nádherné vánoční písně a koledy! Je to již 24 let co se tato tradice zrodila.
Potkáme se tam vždy s přáteli, popřejeme si a také dětem se zkrátí to nekonečně dlouhé čekání na Ježíška..
Když teď koukám z okna, tak je tedy venku spíš jaro...teplo, svítí sluníčko a je krásně...už se moc na náměstí těším.
Před pár dny jsme se byli s rodinkou projít, nafotila jsem pár fotek vánočního náměstí tady ve Slaném...pár vám jich také přikládám!!!

A teď ještě to přání...

Veselé, šťastné a hlavně pohodové Vánoce vám všem i vašim rodinám, mějte pod stromečkem spoustu dárků a překvapení!!! A hlavně všem přeji HÓÓÓÓÓÓÓDNĚ ZDRAVÍ, to je dar nejcennější a pod stromečkem ho nenajdeme, nejde totiž zabalit, ale je to nejdůležitější dar na světě...Bez zdraví totiž nic nejde, nemůžeme si ho ani nikde koupit...tak každý o to své pečujme co nejlépe a mějme se rádi!!!! Láska je také moc důležitá, když máte s kým sdílet své radosti, ale i starosti...vím o čem píšu, letos jsem se svou láskou, se svým manželem a rodinou sdílela obojí...a jsem za to nesmírně vděčná!!! Rodina???? To je nejvíc, co člověk může mít...


p.s. Přání do nového roku 2020 a bilance toho letošního bude příště...

Krásný Štědrý den, Štěpánka...:-)



Veselé Vánoce...

náměstí Slaný 2019...:-)

a další ze Slaného...

vánoční město a já...:-)

večer náměstí krásně svítí...:-)


Komentáře